Fara gratare de 1 Mai? Controale si amenzi de mii de lei

Vineri, 01 Mai 2015, ora 11:53
1075 citiri
Fara gratare de 1 Mai? Controale si amenzi de mii de lei
Foto: mamultverde.ro

Oradenii si timisorenii care intentioneaza sa incinga traditionalele gratare de 1 Mai risca amenzi usturatoare, pentru ca nu au voie sa aprinda focul decat in spatiile special amenajate, iar acestea nu exista.

La Oradea, de exemplu, iesirile la iarba verde nu mai sunt de ani buni asociate cu mici proaspeti si bere, pentru ca autoritatile locale au interzis organizarea de picnicuri in oras in alte zone decat cele amenajate, dar au uitat sa se ocupe de ele, informeaza Digi24.

Deocamdata, oradenii pot face un gratar doar in foisoarele de pe malul Crisului Repede sau in afara orasului. Amenzile pentru incalcarea reglementarilor sunt aspre, atingand chiar si 5.000 de lei.

"S-a aprobat acel proiect care priveste transformarea acestei zone, cunoscuta ca zona Silvas, intr-o zona de picnic pentru oradeni, cu utilitatile necesare unei asemenea activitati. In aproximativ doua luni va fi finalizata", a anuntat viceprimarul Mircea Malan.

Si la Timisoara situatia e la fel. Cei care ...citeste mai departe despre "Fara gratare de 1 Mai? Controale si amenzi de mii de lei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amenzi gratare 1 mai, #controale gratar 1 mai , #Stiri Administratie