Fara apa calda in Bucuresti: Gabriela Firea e contrazisa de Elcen

Joi, 09 Iunie 2016, ora 15:50
990 citiri
Fara apa calda in Bucuresti: Gabriela Firea e contrazisa de Elcen
Foto: Facebook/Electrocentrale Bucuresti ELCEN

Reprezentantii producatorului de energie electrica si termica ELCEN o contrazic pe Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei, care a spus ca zeci de mii de bucuresteni au ramas fara apa calda pentru ca doua CET-uri au fost oprite in acelasi timp.

Gabriela Firea a declarat ca in premiera au fost inchise doua CET-uri pentru revizie - CET SUD si CET Grozavesti -, nu doar unul, cum se proceda in verile anterioare. Din aceasta cauza, a acuzat social-democrata, bucurestenii din mai multe zone ale Capitalei au ramas de cateva zile fara apa calda.

In replica, reprezentantii Elcen au precizat, la solicitarea Ziare.com, ca nu este nicio noutate sa se inchida doua termocentrale simultan in Bucuresti pentru revizie. Acestia au explicat ca atunci cand CET Sud intra in revizie, zona aferenta acesteia revine catre CET Progresu, iar atunci cand CET Grozavesti intra in revizie zona aferenta acesteia revine CET Vest.

Astfel, "cele doua centrale sunt perfect functionale si au capacitate 100% sa ...citeste mai departe despre "Fara apa calda in Bucuresti: Gabriela Firea e contrazisa de Elcen" pe Ziare.com

#ELCEN Firea apa calda, #ELCEN Firea apa Bucuresti, #Firea apa calda Bucuresti , #Stiri Administratie