Familiile victimelor din avionul Germanwings resping compensatiile Lufthansa: "Furia este considerabila"

Duminica, 19 Iulie 2015, ora 21:54
1099 citiri
Familiile victimelor din avionul Germanwings resping compensatiile Lufthansa: "Furia este considerabila"
Foto: Ziare.com

Oferta de 25.000 de euro pentru fiecare cetatean german mort in urma prabusirii avionului Germanwings, in martie, a fost respinsa de familiile victimelor, care cer companiei Lufthansa sa ofere compensatii mai mari.

Un avocat al familiilor victimelor a declarat ca oferta de 25.000 de euro pentru fiecare cetatean german mort a provocat "furie", relateaza Deutsche Welle in pagina electronica.

Oferta companiei germane Lufthansa, care detine societatea Germanwings al carei avion a fost doborat intentionat in martie, in Franta, de copilotul Andreas Lubitz, "trebuie marita semnificativ", a afirmat avocatul Elmar Giemulla, care reprezinta peste 30 de familii ale unor pasageri.

"Furia este considerabila. Acum asteptam o noua oferta", a declarat Giemulla.

Lufthansa a promis initial cate 25.000 de euro mostenitorilor legali ai celor 72 de cetateni germani morti in tragedia de la 24 martie. ...citeste mai departe despre "Familiile victimelor din avionul Germanwings resping compensatiile Lufthansa: "Furia este considerabila"" pe Ziare.com

#familii avion Germanwings respins compensatii, #compensatii victime avion prabusit Alpi, #avion Germanwings prabusit Alpi , #Stiri Administratie