Falsii revolutionari, cercetati de procurori: 21 de perchezitii, mii de certificate puse sub semnul intrebarii

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 10:53
1019 citiri
Falsii revolutionari, cercetati de procurori: 21 de perchezitii, mii de certificate puse sub semnul intrebarii
Foto: site Asociatia 21 Decembrie

Procurorii efectueaza miercuri 21 de perchezitii in mai multe judete si in Capitala la persoane suspectate ca au acordat pe bani certificate de revolutionar unor persoane care nu au avut rolul asumat in timpul evenimentelor din decembrie 1989. Si acestea din urma sunt vizate de perchezitii.

Intr-un comunicat remis presei de Parchetul General se precizeaza ca se efectueaza cercetari intr-un dosar penal avand ca obiect savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, trafic de influenta, cumparare de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Zeci de procurori si politisti din judetele Brasov, Bistrita Nasaud, Caras Severin, Vrancea, Ilfov si din Bucuresti au descins miercuri dimineata la domiciliile persoanelor cercetate si la sediile unor institutii publice, se arata in comunicatul citat.

Procurorii spun ca modificarea, in 2014, a legii 341/2004 pentru victoria Revolutiei Romane din Decembrie 1989 a favorizat aparitia, atat la nivelul ...citeste mai departe despre "Falsii revolutionari, cercetati de procurori: 21 de perchezitii, mii de certificate puse sub semnul intrebarii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#certificate falsi revolutionari rol determinant, #prechezitii revolutionari , #Stiri Administratie