Explozii in serie in statiuni frecventate de straini in Thailanda: Cel putin patru morti

Vineri, 12 August 2016, ora 08:52
1083 citiri

Cel putin patru persoane au murit si zeci au fost ranite - printre care numerosi turisti - intr-un sir de atacuri cu bombe in Thailanda.

Doua bombe au explodat joi seara in orasul Hua Hin de pe litoralul thailandez. Bombele, ascunse in ghivece cu flori, au ucis o vanzatoare.

Intr-un incident separat, tot joi noaptea, o bomba a explodat intr-o piata in sudul provinciei Trang, in sudul Thailandei, aproape de casa sefului politiei provinciale. Un barbat a fost ucis si alti cinci au fost raniti.

O a treia treia bomba a explodat vineri in statiunea de lux Hua Hin, unde o persoana a murit.

In exploziile din Hua Hin, una din cele mai prestigioase si mai scumpe statiuni din Thailanda, 21 de persoane au fost ranite, intre care noua turisti straini.

Printre turistii raniti se afla doi olandezi care au suferit rani usoare, in timp ce doi germani, raniti la picioare, si un italian, ranit la spate, au avut nevoie de interventii chirurgicale.

#HuaHin in #Thailand now in lockdown, ...citeste mai departe despre "Explozii in serie in statiuni frecventate de straini in Thailanda: Cel putin patru morti" pe Ziare.com

#bombe turisti Thailanda, #bombe Thailda ucis straini , #Stiri Administratie