Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

EXCLUSIV Lista candidatilor pentru functiile de conducere la Curtea de Conturi. Printre ei se afla Badalau, Sarbu si Boghicevici

EXCLUSIV Lista candidatilor pentru functiile de conducere la Curtea de Conturi. Printre ei se afla Badalau, Sarbu si Boghicevici
Membrii comisiilor de buget-finante ale Senatului si Camerei Deputatilor i-au audiat luni, 29 iunie, pe candidatii la functiile de conducere vacante la Curtea de Conturi a Romaniei. In total, urmeaza sa fie numiti sase noi angajati - un vicepresedinte la Autoritatea de Audit si cinci membri in Consiliul Curtii de Conturi.

Surse din Parlament au declarat pentru Ziare.com ca deputatii si senatorii au primit dosarele de candidatura abia cu o ora inainte de inceperea audierilor.

30 de dosare au fost depuse pentru functiile de la Curtea de Conturi, dar 8 dintre candidati si le-au retras ulterior. Este vorba despre Vasile Cosos, Alexandru-Puiu Costache, Costel-Neculai Dunava, Stefan Puica, Nicolae Velcea, Maria Gabriela Zoana, Dan Ionescu si Catalin-Adrian Cojocaru.

Cei care se lupta pentru locurile vacante la Curtea de Conturi sunt Badalau Nicolae, Lazar Sorin, Catalin Ion, Sarbu Ilie, Boghicevici Claudia, Dezso Csongor-Attila, Popa Adrian, Palfi Ioan, Arcas Viorel, Anghelescu Silviu, Manolache Iulia-Adriana, Sabau Liliana, Neamtu Horia Ion, Pufan George, Coman Ion Tudor, Florian Catalin Costel, Niculescu Nicoleta, Constantin Teodor, Tara Ioan-Gheorghe, Gudana Costica, Nicolici Iadran si Petrache Marian.

Fiecare candidat va primi din partea celor doua comisii de buget un aviz, care va fi supus votului plenului Parlamentului. Parlamentul se va reuni marti, 30 iunie, in sedinta comuna pentru numirea celor sase membri in structurile de conducere ale Curtii de Conturi. ...citeste mai departe despre "EXCLUSIV Lista candidatilor pentru functiile de conducere la Curtea de Conturi. Printre ei se afla Badalau, Sarbu si Boghicevici" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 424 ori
Citeste mai multe desprecurtea de conturi Parlament audieri