Este sau nu obligatorie validarea cardurilor RATB? - Ce spune viceprimarul Capitalei

Marti, 18 August 2015, ora 12:46
1291 citiri
Este sau nu obligatorie validarea cardurilor RATB? - Ce spune viceprimarul Capitalei
Foto: Ziare.com

Viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, spune ca validarea cardurilor RATB este obligatorie pentru toti cei care nu sunt exceptati, potrivit legii, de la aceasta obligativitate.

Precizarea lui Pieptea vine dupa ce fostul director al Regiei Vicentiu Antonescu a spus ca niciun calator al RATB nu este obligat sa valideze cardul de calatorie.

Dezvaluirile unui fost director RATB: Calatorii nu sunt obligati sa valideze cardurile

"Informatiile vehiculate in ultima vreme in presa, privind lipsa obligativitatii validarii calatoriei in mijloacele de transport public ale RATB, incurajeaza fraudarea regiei si trebuie clarificate urgent pentru a nu prejudicia si mai mult calitatea conditiilor de transport oferite calatorilor.

Potrivit prevederilor legale, exista in prezent cateva categorii de calatori care beneficiaza de reduceri si gratuitati si care nu au obligatia de a valida titluri de calatorie.

Este vorba despre: veterani, invalizi si vaduve de razboi, detinuti politici, ...citeste mai departe despre "Este sau nu obligatorie validarea cardurilor RATB? - Ce spune viceprimarul Capitalei" pe Ziare.com

#obligativitate card RATB, #validare card RATB, #Pieptea card RATB , #Stiri Administratie