ELCEN da in judecata Primaria Capitalei. Nu mai vrea sa fuzioneze cu RADET

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 17:48
1173 citiri
ELCEN da in judecata Primaria Capitalei. Nu mai vrea sa fuzioneze cu RADET
Foto: Arhiva Ziare.com

Producatorul de energie termica Electrocentrale Bucuresti (ELCEN) vrea sa achizitioneze servicii juridice privind actionarea Primaria Bucuresti in instanta, pentru neachitarea subventiei pe gigacalorie pentru populatie, si cauta alternative la fuziunea cu RADET.

ELCEN este producatorul si furnizorul de agent termic pentru RADET, companie responsabila de distributie la nivelul Capitalei. ELCEN are de recuperat de la RADET aproape un miliard de euro, din care 650 milioane euro reprezinta debitul principal (pentru marfa livrata), iar restul sunt penalitati.

Convocatorul unei adunari a actionarilor ELCEN, programata la 25 ianuarie, arata ca pe ordinea de zi se va afla si "aprobarea achizitiei serviciilor juridice de asistenta si reprezentare pentru formulare actiuni in instanta de judecata de catre Societatea Electrocentrale Bucuresti SA impotriva Municipiului Bucuresti, precum si sustinerea in toate fazele procesuale, avand ca obiect solutionarea diferendului dintre parti rezultat ...citeste mai departe despre "ELCEN da in judecata Primaria Capitalei. Nu mai vrea sa fuzioneze cu RADET" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ELCEN judecata primarie Bucuresti, #ELCEN fuziune RADET , #Stiri Administratie