E-coli in lactate - Patronul Bradet, in lacrimi: Am inchis fabrica. Nu cred ca ne mai revenim

Marti, 01 Martie 2016, ora 14:46
1504 citiri
E-coli in lactate - Patronul Bradet, in lacrimi: Am inchis fabrica. Nu cred ca ne mai revenim
Foto: B1TV

Marius Badea, patronul firmei Bradet mentionata de ministrul Agriculturii in scandalul bebelusilor infectati cu E-coli, a sustinut marti o conferinta de presa in care a oferit detalii despre procesul de productie si a subliniat faptul ca in prezent se fac numeroase analize pentru a se afla daca exista vreo legatura intre produsele sale si imbolnavirea copiilor.

Trei copii cu varste foarte mici au murit si multi altii au ajuns la Spitalul "Marie Curie" infectati cu Bacteria E-coli O26, care provoaca grave probleme renale. Inspectorii sanitari care au verificat alimentele folosite la prepararea mancarii unora dintre copii sustin ca ele ar fi continut E-coli. In Arges, germenul a fost descoperit in branza proaspata de vaci produsa la fabrica Bradet din Curtea de Arges, iar in Bacau - in gospodaria unei persoane, a anuntat luni ANSVSA, lucru confirmat oficial de ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Bebelusi infectati: Bacteria E-coli, descoperita in carne de pui si branza de la ...citeste mai departe despre "E-coli in lactate - Patronul Bradet, in lacrimi: Am inchis fabrica. Nu cred ca ne mai revenim" pe Ziare.com

#patron Bradet bebelusi ecoli, #Marius Badea Bradet lapte bebelusi, #bebelusi Marie Curie branza , #Stiri Administratie