Dupa Ponta, si Casa Regala a Romaniei e prezenta la Baku, alaturi de Vladimir Putin

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 12:46
1109 citiri
Dupa Ponta, si Casa Regala a Romaniei e prezenta la Baku, alaturi de Vladimir Putin
Foto: Familia Regala a Romaniei

In ciuda boicotului majoritatii liderilor europeni, nu numai prim-ministrul Victor Ponta a mers din partea Romaniei la Jocurile Europene din capitala azera Baku, ci si principele Nicolae.

Potrivit unui comunicat al Secretariatului Regal al Palatului Elisabeta, nepotul regelui Mihai efectueaza, in zilele de 11-13 iunie, o vizita oficiala in Azerbaidjan, cu ocazia Jocurilor Europene de la Baku.

Astfel, principele Nicolae a fost alaturi de sportivii romani la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene de la Baku, precum si la primele doua zile de intreceri sportive, se mai arata in comunicat.

Totodata, dupa incheierea competitiilor sportive de la Baku, principesa mostenitoare Margareta si principele Radu vor invita, la Palatul Elisabeta, delegatia Romaniei participanta la Jocurile Europene, mai transmite Casa Regala.

In comunicat se mai precizeaza si faptul ca delegatia Romaniei are in componenta 147 de sportivi, care participa la 22 de sporturi si ...citeste mai departe despre "Dupa Ponta, si Casa Regala a Romaniei e prezenta la Baku, alaturi de Vladimir Putin" pe Ziare.com

#printul Nicolae Baku, #printul Nicolae Jocurile Europene, #Ponta Jocuri Europene Baku , #Stiri Administratie