Dupa ministrul Justitiei, si cel al Transporturilor incalca regulile de circulatie (Video)

Vineri, 03 Martie 2017, ora 22:02
773 citiri
Dupa ministrul Justitiei, si cel al Transporturilor incalca regulile de circulatie (Video)
Foto: Guvernul Romaniei (Arhiva)

Masina in care se afla ministrul Transporturilor, Razvan Cuc (foto), a fost filmata in timp ce era parcata pe un loc special amenajat pentru persoanele cu dizabilitati. Incidentul a fost inregistrat la scurt timp dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost filmat in timp ce trecea cu masina peste linia continua din fata Palatului Victoria.

Aflat in vizita oficiala la Botosani, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a coborat, joi, cu seninatate din Volvo-ul parcat in zona special amenajata pentru persoanele cu dizabilitati, dupa cum se vede clar din imaginile postate pe Facebook de Cetateanul Botosenean

"Cine il sanctioneaza??? Legea e lege pentru toti si ministru si cetatean de rand toti trebuie sa respectam legea", comenteaza autorul postarii.

Si noul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a fost prins in timp ce incalca regulile de circulatie, imaginile fiind postate pe Facebook pe 1 si 2 martie.

Citeste mai multe despre: Ministrul Justitiei, filmat in timp ce incalca regulile de circulatie cand pleca de la Guvern. Se scuza ca nu cunoaste zona (Video)

"M-am uitat la un semn de 'cedeaza trecerea' care era in fata mea, dar nu m-am uitat pe jos. Mi-am dat seama tarziu ca depasisem linia continua. Nu am facut-o intentionat", s-a scuzat Tudorel Toader, intr-o declaratie data vineri pentru agentia News.ro.

Ministrul a dezvaluit ca in ciuda scandalului public declansat, nu a fost sanctionat de Politia Rutiera.

"Nu am primit amenda inca, nu stiu daca o sa-mi vina", a declarat ministrul Justitiei pentru News.ro. ...citeste mai departe despre "Dupa ministrul Justitiei, si cel al Transporturilor incalca regulile de circulatie (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ministrul Transporturilor parcat loc dizabilitati , #Stiri Administratie