Dupa cod rosu de viscol, vine gerul: Minus 22 de grade de Revelion - prognoza pe doua saptamani

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 14:02
1672 citiri
Dupa cod rosu de viscol, vine gerul: Minus 22 de grade de Revelion - prognoza pe doua saptamani

Regimul termic va fi caracterizat de o vreme deosebit de rece in ultimele zile din acest an, temperaturile minime coborand in noaptea de Revelion chiar si pana la -22 de grade Celsius in regiunea Transilvaniei, in timp ce maximele din data de 31 decembrie se vor incadra intre -15 si -6 grade Celsius, anunta meteorologii.

Astfel, potrivit prognozei valabile pentru perioada 29 decembrie 2014 - 11 ianuarie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), in Banat, in primele zile ale intervalului de prognoza, temperatura aerului va marca o scadere treptata, vremea devenind deosebit de rece, chiar geroasa in cursul noptilor de 30 si 31 decembrie, cand minimele nocturne vor cobori, in medie, spre-14 grade. Maximele diurne vor avea o evolutie similara, astfel incat vor scadea spre-6 grade pe 30 si 31 decembrie si 1 ianuarie.

Ulterior, vremea se va incalzi usor si treptat, pana la aproximativ un grad ziua si de la -6 la -5 grade noaptea, intre 3 si 5 ianuarie, ...citeste mai departe despre "Dupa cod rosu de viscol, vine gerul: Minus 22 de grade de Revelion - prognoza pe doua saptamani" pe Ziare.com

#prognoza meteo doua saptamani, #meteo doua saptamani, #vremea doua saptamani , #Stiri Administratie