Dupa ce a pierdut in instanta casa de la Sibiu, Iohannis anunta ca da inapoi banii obtinuti din chirie

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 12:10
1172 citiri
Dupa ce a pierdut in instanta casa de la Sibiu, Iohannis anunta ca da inapoi banii obtinuti din chirie
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Klaus Iohannis "respecta pe deplin hotararea justitiei" cu privire la casa din centrul Sibiului si va returna "de indata" sumele care i-au fost virate in baza contractului de inchiriere dupa comunicarea deciziei Curtii de Apel Brasov, informeaza Administratia Prezidentiala.

"Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cartii Funciare numarul 9331 Sibiu, in sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a facut obiectul deciziei civile a Curtii de Apel Brasov.

In contextul juridic creat, domnul Iohannis respecta pe deplin hotararea justitiei si, fara nicio indoiala, va returna de indata sumele care i-au fost virate in baza contractului de inchiriere, incepand cu data comunicarii deciziei civile a Curtii de Apel Brasov", transmite Administratia Prezidentiala, citata de News.ro.

Iohannis nu mai este, oficial, proprietarul casei pentru care se judeca - ce mai poate face

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, nu mai sunt proprietarii casei din ...citeste mai departe despre "Dupa ce a pierdut in instanta casa de la Sibiu, Iohannis anunta ca da inapoi banii obtinuti din chirie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis bani chirie casa, #Iohannis bani casa Sibiu, #Iohannis chirie casa Sibiu , #Stiri Administratie