Drepturile pasagerilor cu dizabilitati, incalcate de companiile aeriene din Romania

Duminica, 13 Iulie 2014, ora 17:07
1306 citiri
Drepturile pasagerilor cu dizabilitati, incalcate de companiile aeriene din Romania

Compania aeriana romana TAROM discrimineaza pasagerii cu dizabilitati si incalca reglementarile europene in vigoare, nereguli existand si la celelalte companii aeriene din Romania, informeaza reducemobility.eu.

Potrivit publicatiei reducedmobility.eu, discriminarea persoanelor cu dizabilitati care doresc sa se deplaseze cu avionul ramane o problema in multe tari ale lumii.

In pofida eforturilor, multe companii aeriene mai au putin si le spun persoanelor cu dizabilitati sa ramana acasa.

In 2008, Europa a introdus o reglementare anti-discriminare ce protejeaza drepturile pasagerilor cu dizabilitati ce se deplaseaza cu aparate de zbor, insa sunt inca multe companii europene care nu se conformeaza, scrie sursa citata.

TAROM incalca, asadar, aceasta regula, (EC) 1107/2006, ce solicita companiilor aeriene sau agentilor lor sa faca publice cerintele de siguranta si informatiile relevante cu privire la dimensiunea avionului ...citeste mai departe despre "Drepturile pasagerilor cu dizabilitati, incalcate de companiile aeriene din Romania" pe Ziare.com

#Tarom persoane dizabilitati, #Tarom discriminare persoane dizabilitati, #companii aeriene Romania dizabilitati , #Stiri Administratie