Dragnea a fost la DNA sa afle ca i s-a pus sechestru pe avere. Intampinat cu aplauze si huiduieli, seful PSD a tacut malc

Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 17:47
957 citiri
Dragnea a fost la DNA sa afle ca i s-a pus sechestru pe avere. Intampinat cu aplauze si huiduieli, seful PSD a tacut malc
Foto: Digi 24 TV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat marti dupa amiaza la DNA pentru a i se aduce oficial la cunostinta ca i s-a pus sechestru pe avere in dosarul Tel Drum, in care este urmarit penal si in care prejudiciul este estimat la 21 de milioane de euro din fonduri europene.

Dragnea a sosit la ora 17:30, el fiind aplaudat de sustinatori, in timp ce contestatarii l-au huiduit si au strigat "Demisia!" sau "La puscarie!". Liderul PSD nu a dat declaratii la intrare, facandu-si drum cu greu catre intrarea in institutie, in conditiile in care jurnalistii il asaltau cu intrebari.

UPDATE Dragnea a stat foarte putin la DNA. Dupa nici jumatate de ora, a parasit institutia la fel de tacut cum a venit si tot inconjurat de jandarmi.

"Ne sustinem oamenii nostri"

La sediul DNA au venit sa il astepte cateva zeci de persoane, sustinatori dar si contestatari ai liderului social-democrat.

Marian Neacsu, secretarul general al PSD, a declarat ca el si colegii sai au venit pentru ca Liviu Dragnea "sa vada ca e sustinut de un numar important de membri de partid". Neacsu a negat, insa, ca actiunea ar fi fost organizata in PSD, spunand ca prezenta sustinatorilor lui Liviu Dragnea "sa nu fie tratata ca o actiune de partid", pentru ca e vorba doar despre "o suma de oameni care au simtit nevoia sa fie prezenti aici".

La randul sau, deputatul Catalin Radulescu a sustinut ca a venit la DNA impreuna cu colegii sai ca sa "ne sustinem oamenii nostri".

"Orice coleg trebuie sa fie sustinut de partid, pentru orice om supus abuzurilor este un moment dificil (...) Multi dintre oamenii PSD au fost supusi unor abuzuri, asa s-a intamplat, probele sunt clare, foarte multi lideri PSD au fost supusi abuzurilor!", a sustinut in mod repetat Catalin Radulescu.

Intrebat daca exista "statul paralel" invocat vineri in rezolutia conducerii PSD, Radulescu a raspuns: "Habar n-am! Dar am simtit abuzurile pe pielea noastra".

Si Marian Neacsu, si Catalin Radulescu sunt condamnati cu suspendare, primul la 6 luni dupa ce si-a angajat ilegal fiica la cabinetul parlamentar, iar al doilea la 1 an si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru dare de mita si efectuare de activitati de comert incompatibile cu functia.

Jandarmi pentru Dragnea

Din cauza numarului mare de persoane prezente in fata DNA a fost suplimentat dispozitivul de jandarmi.

Unul dintre jandarmi a stat de vorb ...citeste mai departe despre "Dragnea a fost la DNA sa afle ca i s-a pus sechestru pe avere. Intampinat cu aplauze si huiduieli, seful PSD a tacut malc" pe Ziare.com

#Dragnea DNA sechestru , #Stiri Administratie