Doua mari companii aeriene din UE suspenda zborurile spre Iran

Vineri, 24 August 2018, ora 09:19
1288 citiri
Doua mari companii aeriene din UE suspenda zborurile spre Iran
Foto: Arhiva Pixabay

Companiile aeriene British Airways si Air France au anuntat, joi seara, ca vor suspenda cursele spre Iran incepand din septembrie, invocand ratiuni de afaceri, in contextul in care presedintele SUA, Donald Trump, a reimpus sanctiunile impotriva Teheranului.

Compania British Airways a anuntat suspendarea din 22-23 septembrie a curselor aeriene pe ruta Londra-Teheran, "intrucat nu mai sunt viabile din punct de vedere comercial", informeaza Reuters.

La randul sau, compania Air France a anuntat suspendarea zborurilor pe ruta Paris-Teheran incepand din 18 septembrie, din cauza "performantelor slabe".

Uniunea Europeana a incurajat mentinerea relatiilor comerciale cu Iranul in pofida retragerii Statelor Unite din Acordul nuclear international. Insa Administratia Donald Trump a avertizat firmele care continua afacerile in Iran ca risca pierderea contractelor pe piata americana.

SUA anunta primele sanctiuni care afecteaza IranulDonald Trump a semnat reintroducerea sanctiunilor contra IranuluiPresedintele Iranului acuza SUA de "razboi psihologic", dupa ce Trump a reintrodus sanctiunileAmbasador iranian: Sanctiunile SUA incalca o rezolutie a Consiliului de Securitate ONU si penalizeaza tarile care o respectaUE vrea intensificarea relatiilor comerciale cu Iranul, ignorand avertismentele lui Trump ...citeste mai departe despre "Doua mari companii aeriene din UE suspenda zborurile spre Iran" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SUA sanctiuni Iran , #Stiri Administratie