Doua incidente intr-o singura zi cu avioane TAROM: O aeronava s-a intors din drum, alta a ratat decolarea

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 07:56
890 citiri
Doua incidente intr-o singura zi cu avioane TAROM: O aeronava s-a intors din drum, alta a ratat decolarea
Foto: Arhiva Ziare.com

TAROM are din ce in ce mai multe probleme. Intr-o singura zi, joi, defectiunile tehnice au dat peste cap programul pentru doua avioane.

Mai exact, cursa Bucuresti - Satu Mare s-a intors pe Aeroportul Henri Coanda, la 15 minute dupa decolare, iar aeronava care trebuia sa plece la Iasi nu a mai decolat in ultimul moment.

Intai au aparut problemele pentru cursa spre Stau Mare, care s-a intors la 15 minute dupa decolarea de la ora 16:50.

"Din cauza unei disfunctionalitati la retragerea trenului de aterizare, echipajul a luat decizia sa se intoarca la sol, punand pe primul loc siguranta pasagerilor", anunta TAROM.

Cei 33 de calatori au primit locuri in cursa spre Cluj, de unde trebuiau sa fie preluati de un autocar si dusi astfel la Satu Mare. Insa autocarul a intarziat peste o ora, ceea ce i-a facut pe unii dintre pasageri sa plece pe cont propriu catre case, relateaza Digi24.

Apoi, zborul RO 717, cu destinatia Iasi, cu 38 de pasageri la bord, trebuia sa decoleze la 20:35. ...citeste mai departe despre "Doua incidente intr-o singura zi cu avioane TAROM: O aeronava s-a intors din drum, alta a ratat decolarea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avion TAROM ratat decolarea, #avion Tarom intors Otopeni , #Stiri Administratie