Dosarul Transalpina: Omul de afaceri Nelu Iordache si 5 angajati CNADNR, trimisi in judecata

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 17:17
1048 citiri
Dosarul Transalpina: Omul de afaceri Nelu Iordache si 5 angajati CNADNR, trimisi in judecata
Foto: Digi 24 TV

Omul de afaceri Nelu Iordache si cinci angajati de la Directia Drumuri si Poduri Craiova au fost trimisi in judecata de DNA in dosarul "Transalpina 2", in care prejudiciul produs Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale este de aproape 46 de milioane de lei.

Nelu Iordache este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, in timp ce mai multi directori si consilieri din CNADNR vor fi judecati pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, acestia din urma au incalcat prevederile privind achizitiile publice si au semnat, in 5 septembrie 2008, cu o societate reprezentata de Nelu Iordache un contract privind modernizarea DN 67C Bengesti - Sebes pe o portiune de 148 de kilometri (Transalpina).

"In cuprinsul documentului a fost introdusa o clauza diferita de prevederile documentatiei de atribuire, potrivit careia plata lucrarilor de catre CNADNR se va face prin emiterea de bilete la ordin in euro platibile in lei la ...citeste mai departe despre "Dosarul Transalpina: Omul de afaceri Nelu Iordache si 5 angajati CNADNR, trimisi in judecata" pe Ziare.com

#Nelu Iordache trimis judecata Transalpina , #Stiri Administratie