Dosarul Romprest: 15 propuneri de arestare, pe masa instantei

Joi, 07 Mai 2015, ora 10:04
1126 citiri
Dosarul Romprest: 15 propuneri de arestare, pe masa instantei
Foto: Site oficial Romprest

15 persoane retinute, miercuri, in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care este implicata frma Romprest, vor fi prezetate, joi, Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit reprezentantilor DIICOT Ploiesti, procurorii care ancheteaza dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care este implicata societatea comerciala Romprest si care miercuri au facut descinderi in mai multe judete au retinut 15 suspecti in acest caz.

Tot joi, procurorii DIICOT Ploiesti vor cere magistratilor Tribunalului Prahova emiterea unui mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele omului de afaceri Florian Walter, suspectat ca a initiat si coordonat grupul infractional organizat specializat in evaziune fiscala si spalare de bani, operatiuni financiare in care este implicata SC Compania Romprest Service SA, alaturi de alte societati comerciale, intre care unele considerate firme-fantoma.

In acest dosar, procurorii DIICOT l-au audiat si pe unul dintre ...citeste mai departe despre "Dosarul Romprest: 15 propuneri de arestare, pe masa instantei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#retineri Romprest DIICOT, #evaziune Romprest, #Walter Capra Romprest , #Stiri Administratie