Dosarul retrocedarilor ilegale de la Nana, trimis de tribunal inapoi la Parchet

Vineri, 28 August 2015, ora 12:28
985 citiri
Dosarul retrocedarilor ilegale de la Nana, trimis de tribunal inapoi la Parchet
Foto: Arhiva Ziare.com

Dosarul Nana in care opt functionari din Primaria comunei Nana, intre care si edilul Gheorghe Dobre, au fost trimisi in judecata pentru retrocedarea ilegala a unor terenuri a fost trimis inapoi la Parchetul instantei supreme.

Magistratii Tribunalului Calarasi au decis, joi, sa restituie dosarul Nana procurorilor de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

"Dispune restituirea cauzei privind pe inculpatii Niculae Tudorita, Dobre Marian, Dobre Gheorghe, Decu Florian, Enciu Domnica, Negoita Daniela, Neagu Marius Gelu, Preda Simona Alina, Preda Vasilica, Stolea Georgica si Tudorache Nicolae, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica", se arata in decizia instantei.

Dosarul retrocedarilor ilegale de la Nana: 11 persoane, trimise in judecata

De asemenea, instanta a mentinut masura controlului judiciar fata de Niculae Tudorita, Dobre Marian, Dobre Gheorghe, Decu Florian, Neagu Marius Gelu si Preda Simona ...citeste mai departe despre "Dosarul retrocedarilor ilegale de la Nana, trimis de tribunal inapoi la Parchet" pe Ziare.com

#dosar Nana retrimis Parchet, #dosar Nana Parchet General , #Stiri Administratie