Dosarul privatizarilor strategice, la final. Ce pedepse ar putea primi Codrut Seres si Zsolt Nagy

Luni, 05 Ianuarie 2015, ora 09:09
1902 citiri
Dosarul privatizarilor strategice, la final. Ce pedepse ar putea primi Codrut Seres si Zsolt Nagy

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea da luni sentinta definitiva in dosarul privatizarilor strategice in care sunt acuzati fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy.

Procurorul de sedinta a cerut, pe 17 decembrie, Instantei Supreme pedepse orientate spre maximul prevazut de lege in dosarul privatizarilor strategice, fara a individualiza pedeapsa pentru fiecare inculpat. Tot atunci, avocatii au sustinut pledoariile finale care au continuat si pe 19 decembrie, urmate de ultimul cuvant al inculpatilor care si-au sustinut nevinovatia.

ICCJ a decis pe 15 octombrie ca fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy, precum si Mihai Radu Donciu si Mihai Dorinel Mucea sa fie judecati sub control judiciar in dosarul privatizarilor strategice.

Masura a fost luata de instanta pentru a preintampina plecarea acestora din tara inainte de judecarea ultimului termen al dosarului, stabilit pentru 26 noiembrie, si dupa ce un alt inculpat, Gabor Kerekes, a parasit tara fara incuviintarea ...citeste mai departe despre "Dosarul privatizarilor strategice, la final. Ce pedepse ar putea primi Codrut Seres si Zsolt Nagy" pe Ziare.com

#dosar privatizari strategice, #Codrut Seres Zsolt Nagy privatizari strategice , #Stiri Administratie