Dosarul Petromservice: Fosti directori, condamnati definitiv la inchisoare cu executare

Marti, 21 Iulie 2015, ora 19:45
990 citiri
Dosarul Petromservice: Fosti directori, condamnati definitiv la inchisoare cu executare
Foto: Ziare.com

Curtea de Apel i-a condamnat definitiv, marti, pe Gheorghe Supeala, fost director general Petromservice, la sase ani de inchisoare, iar pe Zizi Anagnastopol, fostul director financiar al Petromservice, la sase ani inchisoare, in acealsi caz alte trei persoane primind pedepse cu executare.

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, sa admita apelurile declarate de procurori si de cei cinci inculpati din dosar.

Astfel, magistratii l-au condamnat pe Gheorghe Supeala, fostul director general al Petromservice, la sase ani de inchisoare pentru delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata.

Omul de afaceri Kiss Laszlo Gyorgy si Adrian Ionut Eftime au primit cate 6 ani si 4 luni de inchisoare pentru complicitate la delapidare cu consecinte deosebit de grave in forma continuata si spalare de bani in forma continuata.

In acelasi dosar au fost condamnate Zizi Anagnastopol, fostul director financiar al Petromservice, la 3 ani de inchisoare cu executare pentru delapidare ...citeste mai departe despre "Dosarul Petromservice: Fosti directori, condamnati definitiv la inchisoare cu executare" pe Ziare.com

#Fosti directori Petromservice condamnati, #Fosti directori Petromservice inchisoare, #inchisoare dosar Petromservice , #Stiri Administratie