Dosarul Microsoft la final: DNA cere inchisoare cu executare pentru Cocos, Niro, Pinalti si Sandu

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 12:05
1066 citiri
Dosarul Microsoft la final: DNA cere inchisoare cu executare pentru Cocos, Niro, Pinalti si Sandu
Foto: Arhiva Ziare.com

Dosarul Microsoft se apropie de final, iar DNA a cerut, miercuri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), inchisoare cu executare pentru toti cei patru inculpati, si anume oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru - zis Niro, fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu si fostul primar din Piatra Neamt Gheorghe Stefan - zis Pinalti.

Procurorii au mai solicitat si confiscarea speciala a 16 milioane de euro, bani pe care DNA spune ca inculpatii i-au obtinut ilegal, potrivit News.ro. Este vorba despre cate doua miliioane de euro de la Cocos si Sandu, 7,5 milioane de dolari si doua milioane de euro de la Nicolae Dumitru si patru milioane de euro de la Ghrorghe Stefan.

Totodata, miercuri dimineata au fost audiati la instanta suprema Dorin Cocos si Gheorghe Stefan, ai caror avocati si-au sustinut pledoariile finale in apararea clientilor lor, transmite Digi 24.

Procurorul de caz al DNA, prezent la termenul de judecata, a cerut instantei condamnarea celor patru la ...citeste mai departe despre "Dosarul Microsoft la final: DNA cere inchisoare cu executare pentru Cocos, Niro, Pinalti si Sandu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dosar Microsoft final, #inchisoare executare Microsoft , #Stiri Administratie