Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan spune ca a vazut o declaratie facuta de Flutur. Acesta neaga

Sambata, 14 Martie 2015, ora 16:06
1283 citiri
Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan spune ca a vazut o declaratie facuta de Flutur. Acesta neaga
Foto: emaramures.ro

Gheorghe Flutur, liderul PNL Suceava, ar fi dat declaratii in dosarul Microsoft, reiese din denuntul fostului primar al orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.

Denuntul lui Gheorghe Stefan, depus pe 11 martie si obtinut de Realitatea TV, se refera la dosarul Microsoft, in care este arestat preventiv.

Fostul edil povesteste in denunt ca in 2009, a fost contactat de Dorin Cocos, Dinu Pescariu si Claudiu Florica la un hotel detinut de Dorin Cocos, unde era cazat Gheorghe Stefan in acel moment.

"Mi-au spus ca este o oportunitate pentru ca din profit o suma de bani sa poata fi folosita pentru campania PDL. Am fost de acord, mai ales ca la partid ni se sugera in mod special de domnul Vasile Blaga ca "noi" cei veniti din PLD, aripa Stolojan, avem un ministru, respectiv Gabi Sandu si trebuie sa finantam campania electorala a PDL si a presedintelui Basescu.

Cei mai influenti din aripa PLD eram eu, Gheorghe Flutur, Florin Popescu, Raluca Turcan si Cristi Boureanu. L-am contactat pe ...citeste mai departe despre "Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan spune ca a vazut o declaratie facuta de Flutur. Acesta neaga" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dosarul Microsoft declaratie Flutur, #Gheorghe Stefan declaratie Flutur Microsoft , #Stiri Administratie