Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan neaga in continuare ca ar fi primit bani - referat DNA

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 22:29
1227 citiri
Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan neaga in continuare ca ar fi primit bani - referat DNA
Foto: Arhiva/B1 TV

Gheorghe Stefan recunoaste ca a intermediat o intalnire intre Dorin Cocos, Dinu Pescariu si Claudiu Florica, insa neaga ca ar fi primit vreo suma de bani in urma implicarii sale in fapte ilegale, potrivit referatului prin care procurorii DNA au solicitat prelungirea masurilor preventive a inculpatilor din dosarul Microsoft.

"Inculpatul Gheorghe Stefan recunoaste ca a intermediat intrevederea dintre inculpatul Cocos Dorin, martorul Pescariu Dinu Mihail si martorul Florica Claudiu de la Euro Hotel. Inculpatul Gheorghe Stefan recunoaste ca a participat la aceste discutii si ca a acceptat propunerea de a se incasa niste comisioane pentru partid, insa neaga faptul ca ar fi primit vreo suma de bani", se arata in referatul prin care s-a propus mentinerea masurii arestului preventiv in cazul lui Gheorghe Stefan.

In opinia procurorilor, declaratia lui Gheorghe Stefan nu poate fi apreciata ca fiind una de recunoastere a faptelor, inculpatul negand ca ar fi beneficiat de vreo suma de bani ...citeste mai departe despre "Dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan neaga in continuare ca ar fi primit bani - referat DNA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gheorghe Stefan neaga primit bani, #Gheorghe Stefan dosar Microsoft, #Gheorghe Stefan DNA mita , #Stiri Administratie