Dosarul Microsoft: Cocos, Sandu si Niro si-au recunoscut faptele pentru o pedeapsa mai mica

Luni, 12 Octombrie 2015, ora 17:30
1008 citiri

Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru si-au recunoscut faptele de care sunt acuzati in dosarul "Microsoft" si ar putea beneficia de reducerea cu o treime a pedepselor care vor fi dispuse de instanta suprema, in timp ce Gheorghe Stefan si-a sustinut in continuare nevinovatia.

Oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicolae Dumitru (Niro), fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu si fostul primar al municipiului Piatra Neamt Gheorghe Stefan au fost audiati, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), in dosarul privind achizitia de licente "Microsoft".

Cocos, Sandu si Dumitru au cerut instantei sa fie judecati prin procedura simplificata, sustinand ca recunosc in totalitate faptele de care sunt acuzati de procurori. Cei trei au povestit in fata instantei cum s-a facut traficul de influenta si cum s-au incasat comisioanele in urma achizitionarii de catre Ministerul Comunicatiilor a licentelor Microsoft.

Instanta a admis cererea celor trei, ceea ce presupune ca ...citeste mai departe despre "Dosarul Microsoft: Cocos, Sandu si Niro si-au recunoscut faptele pentru o pedeapsa mai mica" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dosar Microsoft Cocos marturisire, #dosar Microsoft Sandu, #Dosar Microsoft Nicolae Dumitru , #Stiri Administratie