Dosarul Microsoft: Cocos, "Niro", Gabriel Sandu si "Pinalti" raman dupa gratii

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 15:57
1161 citiri
Dosarul Microsoft: Cocos, "Niro", Gabriel Sandu si "Pinalti" raman dupa gratii
Foto: Ziua News

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan (zis Pinalti), Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru (zis Niro), urmariti penal in dosarul Microsoft, vor ramane in arest preventiv, a stabilit joi Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Oamenii de afaceri Dorin Cocos si Nicoale Dumitru, precum si primarul suspendat din Piata Neamt, Gheorghe Stefan, sunt acuzati de trafic de influenta si spalare de bani, in timp de fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, e acuzat de luare de mita si spalare de bani, transmite Antena 3.

Cei patru au fost arestati preventiv pe data de 25 octombrie, iar, de atunci, instanta a respins mai multe contestatii ale suspectilor fata de masura luata de DNA.

Dosarul Microsoft: Cocos, "Niro", Gabriel Sandu si "Pinalti" raman in arest

Potrivit DNA, Dorin Cocos a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, pentru a interveni in achizitionarea dreptului de utilizare a licentelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns in contul ...citeste mai departe despre "Dosarul Microsoft: Cocos, "Niro", Gabriel Sandu si "Pinalti" raman dupa gratii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dorin Cocos arest preventiv, #Dorin Cocos Microsoft, #arestati dosar Microsoft , #Stiri Administratie