Dosarul medicului Burnei: 48 de noi plangeri, 26 de persoane audiate, mii de foi de observatii si radiografii ridicate

Joi, 15 Decembrie 2016, ora 16:40
2473 citiri
Dosarul medicului Burnei: 48 de noi plangeri, 26 de persoane audiate, mii de foi de observatii si radiografii ridicate
Foto: Ziare.com

Anchetatorii au ridicat de la Spitalul "Marie Curie", in urma perchezitiilor, mii de foi de observatii, radiografii si dispozitive medicale, dupa ce alte 48 de persoane l-au reclamat pe medicul Gheorghe Burnei.

Anchetatorii au audiat 26 de persoane, dupa ce l-au pus sub acuzare pe Gheorghe Burnei pentru 15 cazuri de luare de mita si il suspecteaza de experimente pe copii, au declarat joi, pentru News.ro, surse judiciare.

In urma perchezitiilor, ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei au pus sigiliu pe un depozit, pe cabinetul chirurgului ortoped Gheorghe Burnei si pe cel al asistentei sefe a sectiei de Ortopedie.

De asemenea, politistii au fotografiat si au ridicat un panou de la intrarea in sectia de Ortopedie a spitalului, pe care scrie: "Ortopedia pediatrica este stiinta, arta si predictie. Prof. Dr. Gheorghe Burnei".

Surse judiciare au declarat joi, pentru News.ro, ca anchetatorii au verificat peste 10.000 de foi de ...citeste mai departe despre "Dosarul medicului Burnei: 48 de noi plangeri, 26 de persoane audiate, mii de foi de observatii si radiografii ridicate" pe Ziare.com

#plangeri noi dosar Burnei, #audieri dosar Burnei, #ancheta dosar Burnei , #Stiri Administratie