Dosarul Gaze ieftine: Expertiza dovedeste un prejudiciu urias. Videanu si Niculae, la DIICOT (Video)

Vineri, 09 Octombrie 2015, ora 11:17
1130 citiri
Dosarul Gaze ieftine: Expertiza dovedeste un prejudiciu urias. Videanu si Niculae, la DIICOT (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul ministru al Economiei si om de afaceri Adriean Videanu si omul de afaceri Ioan Niculae au ajuns vineri la sediul DIICOT pentru a li se pune la dispozitie un exemplar din raportul de expertiza in dosarul Romgaz.

Ioan Niculae a fost adus la DIICOT cu o duba de la Penitenciarul Gaesti, unde executa o condamnare in alt dosar, informeaza Agerpres.

Adriean Videanu este acuzat de constituire a unui grup infractional organizat (in modalitatea normativa a aderarii si sprijinirii), abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

Problemele cu justitia ii strica afacerile cu marmura lui Videanu

Expertiza prezentata vineri de procurorii DIICOT confirma ca prejudiciul din dosarul Romgaz este de 62 de milioane de euro, informeaza si Digi24.

Din referatul intocmit de catre procurorii DIICOT rezulta ca, in perioada decembrie 2006 - decembrie 2008, Varujan Vosganian si, in perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, Adriean Videanu, in calitate de ministri, au aprobat, semnat si ...citeste mai departe despre "Dosarul Gaze ieftine: Expertiza dovedeste un prejudiciu urias. Videanu si Niculae, la DIICOT (Video)" pe Ziare.com

#Videanu DIICOT expertiza dosar gaze, #Videanu Niculae DIICOT Gaze , #Stiri Administratie