Dosarul de mita al falsilor revolutionari: 7 retinuti, inclusiv un fost secretar de stat

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 08:40
898 citiri
Dosarul de mita al falsilor revolutionari: 7 retinuti, inclusiv un fost secretar de stat
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul secretar de stat Adrian Sanda si alte sase persoane au fost retinuti, miercuri noapte, de Parchetul General, in dosarul privind acordarea ilegala a unor titluri pentru revolutionari.

Cei sase urmeaza sa fie prezentanti, joi, instantei cu propunere de arestare preventiva.

Procurorii au facut, miercuri, 21 de perchezitii intr-un dosar de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, trafic de influenta, cumparare de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata privind acordarea titlurilor de revolutionar.

Procurorii spuneau ca o mare parte din cele 3.505 persoane care au obtinut pana in prezent titlul de Luptator cu rol determinant in Revolutie nu indeplineau conditiile cerute de lege, avizarea acestora la Secretariatul de Stat pentru Revolutionari fiind "urmarea directa a oferirii unor sume de bani persoanelor care aveau influenta asupra membrilor celor doua institutii ale statului".

Parchetul ancheteaza falsii revolutionari. Maries: Suspiciuni au existat ...citeste mai departe despre "Dosarul de mita al falsilor revolutionari: 7 retinuti, inclusiv un fost secretar de stat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#retineri dosar falsi revolutionari , #Stiri Administratie