Dosarul Apa Nova: Urmarirea penala extinsa pentru Moisescu, Semenescu, Roche si Lalague

Joi, 29 Octombrie 2015, ora 16:28
1130 citiri
Dosarul Apa Nova: Urmarirea penala extinsa pentru Moisescu, Semenescu, Roche si Lalague
Foto: Ziare.com

Procurorii DNA Ploiesti au extins urmarirea penala in cazul fostilor directori generali ai Apa Nova Laurent Lalague si Bruno Roche, dar si pentru fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu si omul de afaceri Ovidiu Semenescu, noile acuzatii fiind evaziune fiscala, spalare de bani si interceptari ilegale.

Joi dimineata, la sediul DNA Ploiesti a venit fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu, cercetat pentru trafic de influenta in acest dosar. La iesire, Moisescu le-a declarat jurnalistilor ca procurorii i-au adus la cunostinta ca este suspectat si de evaziune fiscala si spalare de bani.

Tot joi, la DNA Ploiesti, au ajuns si omul de afaceri Ovidiu Semenescu, cercetat pentru trafic si cumparare de influenta, dar si fostul director general al Apa Nova Bucuresti, Bruno Roche, in cazul caruia procurorii fac cercetari pentru cumparare de influenta, cercetarile fiind extinse si pentru evaziune fiscala si spalare de bani.

La DNA a fost citat si un alt fost director general al Apa Nova Laurent ...citeste mai departe despre "Dosarul Apa Nova: Urmarirea penala extinsa pentru Moisescu, Semenescu, Roche si Lalague" pe Ziare.com

#dosar Apa Nova extindere urmarire, #urmarire penala extinsa Apa Nova , #Stiri Administratie