Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft. L-a mentionat pe Blaga, nu si pe Udrea - surse

Vineri, 20 Februarie 2015, ora 21:20
1371 citiri
Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft. L-a mentionat pe Blaga, nu si pe Udrea - surse

Omul de afaceri Dorin Cocos a facut un denunt in dosarul Microsoft in care a inclus relatari privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a facut nicio referire la Elena Udrea, au declarat surse judiciare.

Sursele citate nu au precizat care sunt persoanele nominalizate de Cocos, in schimb au mentionat ca firul marturisilor acestuia duce pana la Vasile Blaga.

Aceleasi surse au spus ca Dorin Cocos nu a facut nicio referire in denuntul sau la adresa fostei sale sotii Elena Udrea.

Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae au recunoscut acuzatiile DNA

Instanta suprema a ramas, vineri, in pronuntare cu privire la propunerea anchetatorilor DNA privind masurile preventive vizandu-i pe Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae, in dosarul Microsoft.

Surse judiciare au precizat ca, in sala de judecata, Cocos, Sandu si Dumitru Nicolae i-au spus judecatorului ca recunosc acuzatiile DNA si ca au colaborat cu anchetatorii, in vreme ce Gheorghe Stefan si-a mentinut declaratiile initiale ...citeste mai departe despre "Dorin Cocos a facut denunt in dosarul Microsoft. L-a mentionat pe Blaga, nu si pe Udrea - surse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dorin Cocos denunt Microsoft, #Dorin Cocos denunt DNA, #Dorin Cocos arestat Microsoft , #Stiri Administratie