Donald Trump Jr. vaneaza in Romania. Primarul din Giurgiu stie unde ar putea fi

Miercuri, 17 Mai 2017, ora 17:34
1221 citiri
Donald Trump Jr. vaneaza in Romania. Primarul din Giurgiu stie unde ar putea fi
Foto: Facebook/ Donald Trump Jr.

Primarul din Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca fiul cel mare al presedintelui SUA, aflat in vizita in tara noastra, ar putea vana pe un fond privat din zona localitatii Singureni din judet, la circa 20 de kilometri de Bucuresti.

"Am auzit si eu ca fiul presedintelui SUA ar vana in judetul Giurgiu si m-am mirat, pentru ca si eu sunt vanator pasionat si ar fi trebuit sa stiu in judet un fond care sa merite. Cred ca vanatoarea se efectueaza la Singureni, acolo exista un fond privat preluat de o asociatie.

De unde stiu ca acolo este: pentru ca anul trecut au venit niste seici si au vanat cerbi si mufloni, totul e la tara, e un fond de o suta si ceva de hectare la tara, ii tine in tarc si le da drumul din tarc si asa se efectueaza vanatoarea", a afirmat Nicolae Barbu.

El a mai spus ca ar mai fi un fond de vanatoare si la Comana, unde se poate efectua vanatoare la cerbi, dar acolo "este rezervatie si este greu sa intri", iar terenul se intinde pe o suprafata de cateva mii de hectare si "poti sa stai si doua zile si sa nu iasa niciun fel de vanat", pentru ca e greu sa stapanesti vanatul si sa stii unde migreaza.

Directorul AJVPS (Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania) Giurgiu, Ionel Mirica, a declarat ca in judet exista 16 fonduri de vanatoare ale asociatiei si 11 asociatii private.

"Nu am informatii cu privire la locul unde se desfasoara vanatoarea la care participa fiul lui Donald Trump, dar cert este vanatoarea nu se efectueaza pe un fond al AJVPS Giurgiu, pentru ca nu a fost solicitata nicio autorizatie in acest sens, este posibil ca vanatoarea sa se efectueze pe un fond privat din judet pentru ca autorizatiile de vanatoare se emit direct de catre aceste asociatii", a spus Ionel Mirica.

In context, primarul din Giurgiu a mai precizat ca a vazut pe Internet ceea ce s-a vanat la partida la care participa fiul presedintelui SUA, imaginile respective sustinand ideea ca vanatoarea se efectueaza la Singureni.

"Deci la Singureni este, pe un fond privat, am intrat si eu pe Internet si m-am uitat sa vad ce au impuscat, au o poza frumoasa de panoplie cu 80-90 de porci mistreti, cu vreo 7 cerbi, un muflon si nu mai stiu ce vanat pe o panoplie frumoasa", a conchis Nicolae Barbu.

Amintim ca, marti si miercuri dimineata, Pro TV a relatat ca Donald Trump Jr. a aterizat pe Aeroportul Baneasa, inca de luni, si ca ar fi mers la vanatoare in judetul Giurgiu. Ambasada Statelor Unite ...citeste mai departe despre "Donald Trump Jr. vaneaza in Romania. Primarul din Giurgiu stie unde ar putea fi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primar Giurgiu Donald Trump Jr vanatoare, #Donald Trump Jr vanatoare Giurgiu , #Stiri Administratie