Donald Trump castiga! Populismul devine politica oficiala a lumii libere

Miercuri, 09 Noiembrie 2016, ora 10:28
871 citiri
Donald Trump castiga! Populismul devine politica oficiala a lumii libere

Donald Trump este presedintele ales al Statelor Unite. Probabil ca multi dintre liderii lumii democratice privesc ecranele televizoarelor si nu stiu incotro s-o apuce.

Mai mult ca sigur, Vladimir Putin a desfacut o sticla de sampanie si isi face planuri. Un lider populist, cu putin respect pentru democratie, asemenea lui, va ajunge in curand la Casa Alba.

Lumea cu Trump se va schimba si nu in bine. Dupa o criza economica globala, America livreaza omenirii si o criza politica. A durat aproape un deceniu pentru ca economiile lumii sa revina pe linia de plutire. Grecia trage si astazi, fiind legata la aparatele de pompat bani ale Uniunii Europene.

Anul viitor, s-ar putea ca Brexit-ul sa ni se para o gluma buna, in comparatie cu ce vartej politic poate starni inabilitatea lui Donald Trump de a conduce cea mai puternica democratie a lumii.

Dar care sunt marile slabiciuni ale noului presedinte SUA? Prima si cea mai mare e aceea ca nu e un politician de cariera. Nu a fost senator, ...citeste mai departe despre "Donald Trump castiga! Populismul devine politica oficiala a lumii libere" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri SUA Trump, #Trump presedinte SUA , #Stiri Administratie