Doi fosti directori Microsoft au fost pusi sub acuzare in dosarul Microsoft 2. Alexandru Athanasiu este audiat in acelasi caz

Luni, 21 Noiembrie 2016, ora 12:33
1418 citiri
Doi fosti directori Microsoft au fost pusi sub acuzare in dosarul Microsoft 2. Alexandru Athanasiu este audiat in acelasi caz
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA fac luni audieri in dosarul Microsoft 2, iar pana acum au dat explicatii in fata anchetatorilor doi fosti sefi ai companiei Microsoft, precum si fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Silviu Hotaran, fostul director al companiei Microsoft, si Ovidiu Artopolescu, fost general manager la Microsoft, au fost pusi sub acuzare.

La iesirea din sediul DNA, dupa ce a fost audiat de procurori, Silviu Hotaran a declarat ca nu a dat si nu a luat niciodata spaga.

"Toata viata mea am trait si am promovat niste valori legate de etica si moralitate. Nu am dat si nu am luat spaga niciodata, nu am conturi", a spus fostul director Microsoft.

La randul sau, Alexandru Athanasiu a spus ca este pregatit de orice, dar stie ca este nevinovat.

Citeste mai departe despre "Doi fosti directori Microsoft au fost pusi sub acuzare in dosarul Microsoft 2. Alexandru Athanasiu este audiat in acelasi caz" pe Ziare.com.

#Silviu Hotaran pus acuzare Microsoft 2, #fost director Microsoft pus acuzare , #Stiri Administratie