Documente de la Politia Locala Ploiesti, ridicate de procurorii DNA

Marti, 25 August 2015, ora 19:17
966 citiri
Documente de la Politia Locala Ploiesti, ridicate de procurorii DNA
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA au ridicat, marti, mai multe documente din sediul Politiei Locale Ploiesti (PLP) in urma unor perchezitii care au legatura cu dosarul in care fostul sef al institutiei, Cristinel Toader, a fost arestat pentru santaj si alte fapte penale.

Potrivit unor surse Agerpres, procurorii au perchezitionat biroul in care Toader si-a desfasurat, pentru o perioada, activitatea in cadrul PLP, anchetatorii ridicand mai multe documente.

Cristinel Toader a fost retinut in data de 4 august si ulterior arestat preventiv, el fiind acuzat de santaj (4 fapte), folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in scopul obtinerii de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite (3 fapte) si efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia detinuta, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite (12 acte materiale).

Cum isi santaja subordonatii un sef al Politiei Locale: "Mi-a zis ca imi da foc!"

Conform ...citeste mai departe despre "Documente de la Politia Locala Ploiesti, ridicate de procurorii DNA" pe Ziare.com

#DNa documente Politie Ploiesti, #DNA Cristinel Toader santaj , #Stiri Administratie