DNA: Vicepresedintele ANAF, urmarit penal pentru o mita de 5.000 de euro

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 17:03
1246 citiri
DNA: Vicepresedintele ANAF, urmarit penal pentru o mita de 5.000 de euro
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala fata de vicepresedintele Fiscului, Romeo Nicolae, acuzat ca a luat mita de la o firma pentru a o scapa de plata obligatiunilor catre stat.

Romeo Nicolae, care este si directorul general al Directiei Antifrauda din cadrul ANAF, este cercetat acum pentru trafic de influenta, se arata intr-un comunicat al DNA.

"In calitate de consilier superior in cadrul ANAF - Directia Generala de Coordonare Inspectie Fiscala, in vara anului 2010, suspectul Nicolae Romeo-Florin a pretins si primit echivalentul in lei al sumei de 5.000 euro de la un denuntator, reprezentant al unei societati comerciale, lasand sa se inteleaga ca are influenta asupra factorilor de decizie din cadrul ANAF pentru solutionarea favorabila a unei contestatii formulate de societatea respectiva impotriva unei decizii de impunere.

Decizia de impunere ...citeste mai departe despre "DNA: Vicepresedintele ANAF, urmarit penal pentru o mita de 5.000 de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vice ANAF urmarit penal, #vicepresedinte ANAF mita, #vicepresedinte ANAF DNA, #Romeo Nicolae DNA , #Stiri Administratie