DNA: Un om de afaceri a luat 500.000 de euro, se lauda ca are trecere la ANAF si SRI

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 14:59
1397 citiri
DNA: Un om de afaceri a luat 500.000 de euro, se lauda ca are trecere la ANAF si SRI
Foto: Arhiva Ziare.com

Un om de afaceri a fost trimis in judecata de procurorii DNA, fiind acuzat ca a primit mita de jumatate de milion de euro, pretinzand ca are influenta asupra unor functionari din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si asupra unor lucratori din Serviciul Roman de Informatii.

Costin Gabriel Socarici, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta si spalare de bani, informeaza DNA.

Potrivit rechizitoriului, Socarici a pretins de la un om de afaceri (denuntator in cauza) suma de 500.000 de euro, in trei transe, afirmand ca are influenta asupra unor functionari din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si asupra unor lucratori din Serviciul Roman de Informatii, "pe care ii poate determina sa isi indeplineasca atributiile de serviciu intr-o maniera care sa asigure o situatie favorabila acestuia din urma".

DNA precizeaza ca atat omul de afaceri, ...citeste mai departe despre "DNA: Un om de afaceri a luat 500.000 de euro, se lauda ca are trecere la ANAF si SRI" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trimis judecata om afaceri, #Socarici trimis judecata , #Stiri Administratie