DNA: Spaga de aproape 100.000 de euro pentru managerul Institutului Oncologic Bucuresti

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 11:28
900 citiri
DNA: Spaga de aproape 100.000 de euro pentru managerul Institutului Oncologic Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Managerul Institutului Oncologic Bucuresti a fost retinut de DNA joi noapte pentru ca ar fi primit mita in valoare de aproape 100.000 de euro.

Dan Nicolae Straja a fost retinut pentru luare de mita in forma continuata, informeaza un comunicat de presa al institutiei anticoruptie remis vineri Ziare.com.

Procurorii DNA sustin ca au date si probe ca "in perioada 1 - 8 mai 2015, inculpatul Straja Dan Nicolae, in calitate de manager la Institutul Oncologic Alexandru Trestioreanu, in exercitarea atributiilor de serviciu ce ii reveneau in ceea ce priveste incheierea contractelor de achizitii, derularea contractelor, angajarea unitatii in operatiunile patrimoniale, a primit de la reprezentantul a doua societati comerciale, in doua transe, suma totala de 95.750 euro".

DNA mai arata ca managerul a primit spaga atat in biroul sau de la Institutul Oncologic, cat si masina, pe o strada necirculata. Banii reprezentau "comisionul stabilit pentru derularea in bune ...citeste mai departe despre "DNA: Spaga de aproape 100.000 de euro pentru managerul Institutului Oncologic Bucuresti" pe Ziare.com

#DNA spaga manager Institutul Oncologic Bucuresti, #mita manager Institutul Oncologic Bucuresti , #Stiri Administratie