DNA pune sechestru pe averea lui Mircea Basescu

Marti, 08 Iulie 2014, ora 11:30
1201 citiri
DNA pune sechestru pe averea lui Mircea Basescu
Foto: Digi 24

Mircea Basescu a fost adus, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Capitala, pentru a fi informat in legatura cu rezultatul expertizei in cazul inregistrarilor care au dus la arestarea sa. DNA a anuntat si faptul ca a pus sechestru asigurator pe averea acestuia.

Aceeasi masura a fost luata si in cazul averii lui Marian Capatana, acuzat in acelasi dosar ca ar fi fost intermediarul mitei pe care ar fi primit-o Mircea Basescu, transmite Realitatea TV.

Fratele presedintelui a ajuns in jurul orei 10:40, fiind adus cu o duba de la arestul Politiei Capitalei, informeaza Digi 24.

La DNA vor ajunge si celelalte parti implicate in dosar - Marian Capatana, dar si denuntatorii, membri ai familiei lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial. Si ei vor fi instiintati in legatura cu rezultatul expertizei inregistrarilor.

Si avocatul familiei lui Bercea Mondial, Pavel ...citeste mai departe despre "DNA pune sechestru pe averea lui Mircea Basescu si ii prezinta expertiza inregistrarilor" pe Ziare.com

#Mircea Basescu DNA expertiza inregistrari, #stenograme reale Mircea Basescu, #Bercea Mondial Mircea Basescu stenograme , #Stiri Administratie