DNA: Persoane din conducerea Administratiei Prezidentiale au intervenit pentru despagubirea lui Horia Simu

Luni, 25 Iulie 2016, ora 22:55
946 citiri
DNA: Persoane din conducerea Administratiei Prezidentiale au intervenit pentru despagubirea lui Horia Simu
Foto: Arhiva Ziare.com

Persoane cu functii de conducere din mai multe institutii de stat, inclusiv din Administratia Prezidentiala, au intervenit pentru ca omul de afaceri Horia Simu sa obtina, in anul 2011, despagubiri nelegale pentru un teren din municipiul Constanta, potrivit rechizitoriului prin care acesta a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

E vorba de angajati in functii de conducere de la Ministerului Mediului, Administratiei Prezidentiale si Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS).

Acestia au intervenit la oamenii care se ocupau de cazul sau, asa ca dosarul de retrocedare al unui teren din Constanta a fost solutionat mai repede, in favoarea lui.

Procurorii DNA mai sustin ca o persoana, care la acel moment ocupa functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale, i-a intermediat lui Simu o intalnire cu prefectul judetului Constanta.

Tot prin intermediul unei persoane care avea "o functie importanta" in ...citeste mai departe despre "DNA: Persoane din conducerea Administratiei Prezidentiale au intervenit pentru despagubirea lui Horia Simu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#persoane Administratia Prezidentiala implicare dosar Simu, #rechizitoriu dosar Simu , #Stiri Administratie