DNA il contrazice pe Ponta: Documentul de pe Facebook, din continutul opiniei separate a expertului desemnat de Sova

Miercuri, 19 August 2015, ora 17:27
954 citiri
DNA il contrazice pe Ponta: Documentul de pe Facebook, din continutul opiniei separate a expertului desemnat de Sova
Foto: Ziare.com

Directia Nationala Anticoruptie sustine ca fragmentul publicat pe Facebook de premierul Victor Ponta, in legatura cu dosarul sau de la DNA, este de fapt un extras din continutul opiniei separate a unui expert desemnat de Dan Sova, cercetat in aceeasi speta, si ca nu reprezinta nicidecum rezultatul raportului de expertiza fiscala si contabila dispusa in cauza.

"Fragmentul postat pe Facebook de inculpatul Ponta Victor-Viorel este in realitate un extras din continutul opiniei separate a unuia dintre expertii inculpatilor, respectiv expertul desemnat de inculpatul Sova Dan-Coman si nu reprezinta nicidecum rezultatul raportului de expertiza fiscala si contabila dispusa in cauza. Raportul respectiv a fost intocmit de un expert independent, desemnat de organul judiciar, in conformitate cu art. 172 si urmatoarele CPP", a precizat miercuri DNA la solicitarea Agerpres.

Ponta: Opinia publica e manipulata, sechestrul pe apartament nu mi-a fost pus azi (Video)

DNA reitereaza ca expertul ...citeste mai departe despre "DNA il contrazice pe Ponta: Documentul de pe Facebook, din continutul opiniei separate a expertului desemnat de Sova" pe Ziare.com

#DNA document Ponta, #Ponta sechestru DNA, #Ponta prejudiciu DNA , #Stiri Administratie