DNA: Fostul sofer al lui Oprescu a cerut 850.000 de lei de la patru oameni de afaceri

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 14:16
1099 citiri
DNA: Fostul sofer al lui Oprescu a cerut 850.000 de lei de la patru oameni de afaceri
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul sofer al primarului Sorin Oprescu, Cristian Stanca, ar fi cerut, in total, 850.000 de lei de la patru oameni de afaceri, se arata in ordonanta intocmita de procurori.

Cristian Stanca a fost retinut, duminica, pentru complicitate la luare de mita si trafic de influenta. Alaturi de acesta au mai fost retinuti directoarea Centrului Cultural "Palatele Brancovenesti", Ruxandra Petroi Avasiloae, adjunctul acesteia, Florin Supeala, directorul economic al Primariei Capitalei, Mircea Octavian Constantinescu, si administratorul firmei Delta Construct, Claudiu Bengalici.

Cei cinci vor fi prezentati luni in fata unei instante de la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Sorin Oprescu, dupa gratii pentru 30 de zile - Drumul de la flagrant la arestFostul sofer al lui Sorin Oprescu, sefa si adjunctul Centrului Palatele Brancovenesti, retinuti de DNADosarul de mita al lui Sorin Oprescu: Directorul economic al Primariei Capitalei, retinut de DNA ...citeste mai departe despre "DNA: Fostul sofer al lui Oprescu a cerut 850.000 de lei de la patru oameni de afaceri" pe Ziare.com

#fost sofer Oprescu spaga, #mita Oprescu, #retineri dosar Oprescu , #Stiri Administratie