DNA cere iar arestarea lui Darius Valcov: Senatorii discuta dosarul cu lingouri si tablouri (Video)

Luni, 30 Martie 2015, ora 08:51
1095 citiri
DNA cere iar arestarea lui Darius Valcov: Senatorii discuta dosarul cu lingouri si tablouri (Video)
Foto: Facebook/Darius Valcov

Biroul Permanent al Senatului se va reuni luni si va analiza a doua cerere a DNA de incuviintare a retinerii si arestarii fostului ministru de Finante Darius Valcov.

Ulterior, solicitarea DNA va ajunge in Comisia juridica a Senatului, unde parlamentarii juristi vor analiza la randul lor dosarul lui Valcov si vor da un aviz favorabil sau negativ.

Votul final apartine plenului Senatului, care ar trebui sa decida in urmatoarele doua saptamani daca Darius Valcov poate fi sau nu arestat preventiv.

Darius Valcov este acuzat de trafic de influenta, intr-un nou caz, dupa ce procurorii au gasit, printre altele, mai multe lingouri care i-ar apartine acestuia.

DNA, noua cerere de arestare pentru Darius Valcov: Avea seif cu lingouri de aur, multi bani si tablouri

In prezent, fostul ministru de Finante se afla in arest la domiciliu. Senatul a incuviintat miercurea trecuta cererea procurorilor anticoruptie, insa judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au dispus ca ...citeste mai departe despre "DNA cere iar arestarea lui Darius Valcov: Senatorii discuta dosarul cu lingouri si tablouri (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Darius Valcov cerere DNA, #Darius Valcov cerere DNA arest, #Darius Valcov Senat , #Stiri Administratie