DNA cere emiterea unui nou mandat de arestare pe numele lui Sebstian Ghita

Luni, 24 Aprilie 2017, ora 16:52
2549 citiri
DNA cere emiterea unui nou mandat de arestare pe numele lui Sebstian Ghita
Foto: captura video Digi24 (Arhiva)

DNA a cerut Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) sa emita un nou mandat de arestare preventiva pe numele lui Sebastian Ghita, in dosarul in care fostul deputat PSD este judecat alaturi de Iulian Badescu, fost primar al Ploiestiului.

Cererea a fost depusa vineri, relateaza luni agentia Mediafax. Instanta Suprema va lua in discutie cererea DNA in data de 9 mai, informeaza sursa citata.

In acest dosar, Sebastian Ghita a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani. El este acuzat ca i-ar fi dat mita fostului primar al Ploiestiului pentru ca primaria sa finanteze o echipa sustinuta de el.

Este al treilea mandat de arestare cerut de procurori pe numele lui Sebastian Ghita.

Sebastian Ghita a fugit din tara la sfarsitul anului trecut si in prezent este arestat in Serbia, autoritatile romane demarand procedura de extradare.

Citeste mai multe despre:

Procuror din Serbia: Ghita a fost prins la cafenea si nu a cerut inca azil politicSebastian Ghita, greu de extradat: Ce pasi mai trebuie facuti ...citeste mai departe despre "DNA cere emiterea unui nou mandat de arestare pe numele lui Sebstian Ghita" pe Ziare.com

#mandat arestare Ghita DNA , #Stiri Administratie