DNA: Apa Nova isi facuse serviciu de filaj si interceptari

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 14:19
1183 citiri
DNA: Apa Nova isi facuse serviciu de filaj si interceptari
Foto: howtospyonacellphone.net

Compania Apa Nova, aflata in centrul unui scandal de coruptie in care sunt implicate mai multe persoane din administratia Capitalei, isi facuse un serviciu de informatii privat pentru a se proteja de eventualii intrusi.

Informatia apare in referatul DNA in baza caruia au fost retinuti joi seara si propusi pentru arestare preventiva fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu si fostul consilier personal al lui Sorin Oprescu, fost sef al Regiei de apa-canal a Capitalei, Costin Berevoianu.

Vlad Moisescu si Costin Berevoianu, retinuti

Procurorii spun ca directorul general al Apa Nova, Bruno Roche, autoriza personal mita pentru politicieni. Ei afirma ca primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a criticat compania Apa Nova pana in momentul in care consilierul sau, Vlad Moisescu, ar fi fost mituit. Apa Nova a crescut tarifele cu aproape 125%, din 2008 si pana acum, cu acordul unor consilieri bucuresteni dirijati de Moisescu, in timp ce mita primita de liberal s-ar fi ridicat la 55 de ...citeste mai departe despre "DNA: Apa Nova isi facuse serviciu de filaj si interceptari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apa Nova serviciu filaj, #Apa Nova DNA Moisescu retinut , #Stiri Administratie