DNA: Adomnitei a demonstrat o abilitate deosebita de a ascunde adevarul

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 22:36
1214 citiri
DNA: Adomnitei a demonstrat o abilitate deosebita de a ascunde adevarul
Foto: Facebook/ Cristian Adomnitei

Cristian Adomnitei a negat participarea la activitatea infractionala, demonstrand o abilitate deosebita de a ascunde adevarul, potrivit rechizitoriului prin care presedintele suspendat al Consiliului Judetean Iasi a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual.

In rechizitoriu se precizeaza ca Adomnitei a manifestat, pe parcursul cercetarilor, o atitudine procesuala nesincera, refuzand sa dea declaratii in fata organului de urmarire penala.

Singurele declaratii, in care inculpatul a respins acuzatiile care i se aduc si a incercat sa ascunda adevarul, au fost date in fata judecatorilor de drepturi si libertati de la Tribunalul Iasi si de la Curtea de Apel Iasi, cu ocazia judecarii propunerii de arestare preventiva.

Cristian Adomnitei, trimis in judecata

In opinia procurorilor, presedintele CJ Iasi a actionat impotriva intereselor institutiei pe care o conducea si a ...citeste mai departe despre "DNA: Adomnitei a demonstrat o abilitate deosebita de a ascunde adevarul" pe Ziare.com

#DNA rechizitoriu Adomnitei, #Cristian Adomnitei DNA, #Cristian Adomnitei trimis judecata , #Stiri Administratie