DNA acuza Guvernul ca ii taie din bani: Am adus sute de milioane de euro la buget!

Joi, 11 Decembrie 2014, ora 11:42
1312 citiri
DNA acuza Guvernul ca ii taie din bani: Am adus sute de milioane de euro la buget!

DNA acuza Guvernul ca a micsorat bugetul Ministerului Public si, mai mult, nu a respectat legea si nu a prezentat separat cati bani va primi Directia Anticoruptie.

"Din analiza filei centralizatoare pentru intregul Minister Public se constata ca valoarea bugetului este cu 31,94% mai mica decat executia bugetara pe 2014.

In plus, intre diminuarile bugetare pe anul 2015 se regasesc si o serie de cheltuieli absolut necesare bunei functionari a Ministerului Public (inclusiv pentru expertize judiciare, carburanti, materiale si servicii cu caracter functional) ", se arata in comunicatul postat pe site-ul DNA.

Institutia ceruse un buget de 25 de milioane de euro.

"Subliniem ca, luand in considerare fondurile minime necesare bunei functionari a activitatii in anul 2015, conducerea DNA a solicitat initial un buget de aproximativ 25 de milioane euro (echivalent in lei), in comparatie cu un buget de 20 milioane de euro aferent anului 2014.

Solicitarea initiala, formulata in cursul ...citeste mai departe despre "DNA acuza Guvernul ca ii taie din bani: Am adus sute de milioane de euro la buget!" pe Ziare.com

#DNA buget Guvern , #Stiri Administratie