DNA a extins urmarirea penala fata de Gheorghe Nichita

Vineri, 28 August 2015, ora 16:51
1104 citiri
DNA a extins urmarirea penala fata de Gheorghe Nichita
Foto: B1TV

Procurorii DNA au extins urmarirea penala fata de Gheorghe Nichita, pentru instigare si complicitate la abuz in serviciu, si i-au prelungit cu 60 de zile controlul judiciar, edilul suspendat al Iasiului fiind prezent vineri la sediul directiei.

Gheorghe Nichita a fost vineri la sediul DNA din Capitala, unde procurorii i-au comunicat ca este urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit (patru infractiuni), si complicitate la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Totodata, procurorii au dispus prelungirea masurii controlului judiciar in cazul primarului suspendat al Iasiului pe o durata de 60 zile.

Initial, pe 1 mai, Nichita a fost pus sub urmarire pentru instigare la folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste ...citeste mai departe despre "DNA a extins urmarirea penala fata de Gheorghe Nichita" pe Ziare.com

#Gheorghe Nichita acuzatii DNA, #Gheorghe Nichita control judiciar , #Stiri Administratie