Disputa continua pe salariul minim: Cum s-a votat in Consiliul Economic si Social

Marti, 29 Decembrie 2015, ora 16:26
1006 citiri
Disputa continua pe salariul minim: Cum s-a votat in Consiliul Economic si Social
Foto: Arhiva Ziare.com

Patronatele si reprezentantii Guvernului au votat pentru cresterea salariului minim pe economie la 1.250 lei/luna, incepand cu 1 mai, in timp ce partea sindicala a votat impotriva, a declarat Florian Costache, presedintele Patronatului National Roman si al Consiliului Economic si Social, la finalul sedintei CES de marti.

"Am avut sedinta plenului Consiliului Economic si Social al Romaniei in care s-a discutat salariul minim pe economie, hotararea de guvern.

Partea sindicala, am aici un reprezentant al partii sindicale, Liviu Apostoiu (vicepresedinte CNS Cartel Alfa - n.red.) a votat impotriva, mentinandu-si propunerile de la inceput.

Partea patronala a votat pentru data de 1 mai, asa cum este hotararea de guvern, respectiv 1.250 de lei, solicitand ca pana atunci sa avem o intalnire, sa gasim solutii de micsorare a taxelor si impozitelor pe salariu, care la ora actuala sunt foarte mari. Partea guvernamentala a votat pentru", a spus Florian Costache.

Acesta a explicat ca ...citeste mai departe despre "Disputa continua pe salariul minim: Cum s-a votat in Consiliul Economic si Social" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#salariu minim economie sindicate 2016 , #Stiri Administratie